Vacature Diensthoofd HR

Op 25 april 2022 kondigden de burgemeesters van de gemeente Wingene en Ruiselede een intentie tot fusie aan. De fusiegemeente zal bestaan uit meer dan 20.000 inwoners. Er ligt dus een intensief veranderingstraject in het verschiet. Een samenvoeging van twee lokale besturen is een mega-veranderingstraject. Alle betrokkenen, zowel burgers als medewerkers, moeten geleidelijk kunnen ingroeien in het verhaal. Wingene en Ruiselede zijn samen op zoek naar een stevig HR-profiel om dit veranderingstraject mee te begeleiden, mee vorm te geven aan de nieuwe organisatiestructuur en -cultuur en de rol van diensthoofd HR kan opnemen in de nieuwe organisatie.

Beide besturen hebben als toekomstige fusiegemeente de ambitie om te groeien naar een open en resultaatgerichte organisatie met een externe focus waar kwaliteitsvolle dienstverlening voorop staat en waar principes van responsabilisering, eigenaarschap, transparantie en resultaatsgerichtheid de leidraad vormen.

We verwelkomen graag dynamische en gedreven medewerkers om samen onze ambities waar te maken. Herken jij je ook in onze waarden zorg, open, raak en ondernemend?

Gepubliceerd opdonderdag 30 jun 2022 om 10:14