Techniekacademie 2024

Junior Techniekacademie

Zit je in het 3de of 4de leerjaar? En heb je zin in een nieuwe uitdaging? Wil je graag experimentjes doen samen met vrienden en vriendinnen?
Met echt gereedschap en materiaal? Dan is de JUNIOR TECHNIEKACADEMIE van Ruiselede echt iets voor jou!

In de Junior Techniekacademie neem je deel aan 6 praktische workshops, telkens op woensdagnamiddag. De lessen starten op 31 januari en lopen tot 13 maart 2024.

De workshops gaan telkens door in Basisschool De Kiem (Pensionaatstraat) op woensdagnamiddag van 16u00 tot 18u00. Voor de hele reeks betaal je 70 euro, en na afloop van de workshops wordt een fiscaal attest kinderopvang bezorgd.

Je kan inschrijven via techniekacademie-ruiselede.be/. Je kiest Junior Techniekacademie en klikt via het menu bovenaan door naar de inschrijvingstool om in te schrijven.

Update: Deze groep is volzet. Inschrijven is niet meer mogelijk.

Tiener Techniekacademie

Zit je in het 5de of 6de leerjaar? Vind je het een uitdaging om de wereld te verbeteren en mensen te helpen? Wil je graag experimenteren samen met vrienden? Met echt gereedschap en materiaal? Dan is de TIENER TECHNIEKACADEMIE van Ruiselede echt iets voor jou!

In de Tiener Techniekacademie neem je deel aan 5 praktische workshops, telkens op woensdagnamiddag van 13u30 - 15u30. De lessen starten op 13 maart tot en met 15 mei 2024.

In een gezellige sfeer en in een echt technologielabo, zal je heel wat opsteken. Je maakt kennis met gereedschap en materialen, je leert dat techniek vele gezichten heeft en je zal een aantal technische systemen maken.

Inschrijven kan via techniekacademie-ruiselede.be/. Je kiest Tiener Techniekacademie en klikt via het menu bovenaan door naar de inschrijvingstool.

De workshops gaan telkens door in Basisschool De Kiem op woensdagnamiddag van 13u30 tot 15u30. Voor de hele reeks betaal je 70 euro, en na afloop van de workshops wordt een fiscaal attest kinderopvang bezorgd.

Meer info

Via de website of techniekacademie@vives.be - 056 26 40 10.

De Junior Techniekacademie wordt georganiseerd door de Hogeschool VIVES i.s.m. de gemeente Ruiselede.

Gerelateerde items