Techniekacademie 2023-2024

Techniekacademie - voorjaar 2024

Junior Techniekacademie

Zit je in het 3de of 4de leerjaar? En heb je zin in een nieuwe uitdaging?

In de Junior Techniekacademie neem je deel aan 8 workshops, waar je onder begeleiding van 2 techniekcoaches aan 4 boeiende technische STEM-projecten werkt. In groep maak je kennis met technologisch gereedschap en nieuwe materialen. Je ontdekt dat techniek en technologie overal om je heen zijn.

De eerste workshop start op woensdag 31 januari 2024.

Inschrijven kan via techniekacademie-ruiselede.be/. Je kiest Junior Techniekacademie en klikt via het menu bovenaan door naar de inschrijvingstool om in te schrijven.

Per groep kunnen maximum 20 kinderen deelnemen. De workshops gaan telkens door in Basisschool De Kiem (Pensionaatstraat) op woensdagnamiddag van 16u00 tot 18u00. Voor de hele reeks betaal je 70 euro, en na afloop van de workshops wordt een fiscaal attest kinderopvang bezorgd.

Tiener Techniekacademie

Zit je in het 5de of 6de leerjaar? En ben je nog op zoek naar een leuke hobby?

In de Tiener Techniekacademie neem je deel aan 8 workshops waar je onder begeleiding van 2 techniekcoaches aan 4 boeiende technische STEM-projecten werkt.

In een gezellige sfeer en in een echt technologielabo, zal je heel wat opsteken. Je maakt kennis met gereedschap en materialen, je leert dat techniek vele gezichten heeft en je zal een aantal technische systemen maken.

De eerste workshop start op woensdag 13 maart 2024. 

Inschrijven kan via techniekacademie-ruiselede.be/. Je kiest Tiener Techniekacademie en klikt via het menu bovenaan door naar de inschrijvingstool.

Per groep kunnen maximum 20 kinderen deelnemen. De workshops gaan telkens door in Basisschool De Kiem op woensdagnamiddag van 13u30 tot 15u30. Voor de hele reeks betaal je 70 euro, en na afloop van de workshops wordt een fiscaal attest kinderopvang bezorgd.

Gerelateerde items