Ons plein is jouw tuin

Extra ontspanningsmogelijkheden

Op het speelplein in Kruiskerke en aan de sporthal staat sinds 2021 een pingpongtafel. In de zomer worden ook badmintonnetten geplaatst.   

Daarnaast vind je aan de sporthal sinds augustus 2021 ook een beachterrein terug. Op dit terreintje kan je naast volleybal ook beachtennis, footvolley en een outdoor versie van badminton spelen.

Pumptrack

Daarbovenop wordt vanaf april 2022 een pumptrack geplaatst op verschillende pleinen en parken. Een pumptrack is een aaneengesloten circuit met bulten en bochten, een kruising tussen een BMX-baan en een skatepark. Je kan op het circuit terecht met skeelers, steps, skateboards of fietsen.

MaandLocatie
April-midden meiSportsite
Midden mei - juniLandschapspark Disveld
Juli-midden augustusSportsite
Midden augustus-septemberSpeelplein Kruiskerke

Disveld

We kozen ervoor om het speelpleintje in het Disveld in Doomkerke te behouden zoals het is en er vooral te focussen op de ontspanning in het groen. Je kan er nog steeds terecht op de speeltoestellen en de picknickplaats.

Outdoor spelen en sporten

Wil je daarbovenop graag ontspannen op andere pleinen of openluchtlocaties? Speel je graag een outdoor spel, maar ben je je eigen materiaal wat beu? Wil je graag iets nieuws uitproberen met de kinderen? Ben je op zoek naar een veilige activiteit om met vrienden en kennissen te doen? Dan kan je bij ons terecht voor het ontlenen van speelsets pingpong, badminton, petanque, Mölkky, Viking Kubb en Spikeball. 

Reserveer jouw set via het e-loket!

Digitaal loket

Gerelateerde items