Ons plein is jouw tuin

Extra ontspanningsmogelijkheden

Op het speelplein in Kruiskerke en aan de sporthal staat sinds kort een pingpongtafel. Er werd ook een badmintonnet geplaatst.   

Daarnaast vind je aan de sporthal deze zomer ook een beachvolleyterrein terug. Op dit terreintje zal je naast volleybal ook beachtennis, footvolley en een outdoor versie van badminton kunnen spelen.

Daarbovenop plaatsen we de laatste twee weken van augustus ook een pumptrack op de sportsite. Een pumptrack is een aaneengesloten circuit met bulten en bochten, een kruising tussen een BMX-baan en een skatepark. Je kan op het circuit terecht met skeelers, steps, skateboards of fietsen.

Disveld

We kozen ervoor om het speelpleintje in het Disveld in Doomkerke te behouden zoals het is en er vooral te focussen op de ontspanning in het groen. Je kan er nog steeds terecht op de speeltoestellen en de picknickplaats.

Outdoor spelen en sporten

Wil je daarbovenop graag ontspannen op andere pleinen of openluchtlocaties? Speel je graag een outdoor spel, maar ben je je eigen materiaal wat beu? Wil je graag iets nieuws uitproberen met de kinderen? Ben je op zoek naar een veilige activiteit om met vrienden en kennissen te doen? Dan kan je bij ons terecht voor het ontlenen van speelsets pingpong, badminton, petanque, Mölkky en Viking Kubb. 

Reserveer jouw set via het e-loket!

Stand van zaken 20 juli: de pingpongtafels staan er al, de pingpongsetjes werden geleverd en ook kubbs, mölkky en outdoor badmintonsets zijn er en kunnen gereserveerd worden. De badmintonnetten worden uitgezet. Op het beachvolleyterrein en de petanqueset is het nog even wachten.

Digitaal loket