Startpagina

 • In de kijker

  Corona: alle maatregelen

  Volg de federale, Vlaamse, provinciale en lokale maatregelen op de voet. Laatste update: Overlegcomité 14/04. Volg alle updates via 'Meer info'.
  meer info
 • In de kijker

  Openingsuren diensten

  Voor de veiligheid van onze burgers en onze medewerkers werken de diensten in het Gemeentehuis, het Sociaal Huis en de sporthal met gesloten deuren. Wenst u langs te komen? Dan kan dit enkel op afspraak.
  meer info
 • In de kijker

  Vaccinatie

  Lees alle info over de vaccinatiecampagne hier na.
  meer info
 • In de kijker

  Website en instructiefilmpje vaccinatiecentrum Tielt

  Vaccinatiecentrum Tielt schakelt in de komende weken een versnelling hoger. Intussen staat www.vaccinatiecentrumtielt.be online, een overkoepelende website voor Tielt en partnergemeenten. Je vindt er alle mogelijke info omtrent de vaccinatiecampagne. Van oproepingsbrief over mobiliteit en bereikbaarheid Europahal tot veelgestelde vragen. Een instructievideo geeft een voorsmaakje van hoe jouw vaccinatiesessie in de Europahal zal verlopen. Neem beslist een kijkje.
  meer info
 • In de kijker

  Actief in eigen streek!

  Meer dan ooit deed corona ons inzien dat we in een prachtige streek wonen. Daarom zetten we volop in op ontspanning in ons eigen Ruiselede . Trek je er op uit: hou dan nog steeds rekening met de algemene regels. Hou voldoende afstand, was of ontsmet onderweg ook je handen (vb. na een tussenstop) en probeer het samen zijn met anderen (al dan niet in groep) te vermijden. Hou de corona-maatregelen die gelden op het moment van je uitstap goed in het oog!
  meer info

Openingsuren

Onthaal Gemeentehuis

Adres
Markt 1 , 8755 Ruiselede
info@ruiselede.be

Openingsuren

Vandaag
Nu gesloten
op afspraak 08:30 tot 12:00
Alle openingsuren Onthaal Gemeentehuis

Onthaal Sociaal Huis/OCMW

Adres
Kasteelstraat 1A , 8755 Ruiselede
Tel.
051 68 94 84
ocmw@ruiselede.be

Openingsuren

Vandaag
Nu gesloten
op afspraak 08:30 tot 12:00
Alle openingsuren Onthaal Sociaal Huis/OCMW