Startpagina

 • Uitgelicht

  Corona: alle maatregelen

  Volg de federale, Vlaamse, provinciale en lokale maatregelen op de voet. Laatste update: Overlegcomité 26 november 2021. Volg alle updates via 'Meer info'.
  meer info
 • Uitgelicht

  Openingsuren diensten: vanaf 22 november werken de diensten opnieuw op afspraak

  Voor de veiligheid van onze burgers en onze medewerkers werken de diensten in het Gemeentehuis, het Sociaal Huis en de sporthal vanaf maandag 22 november opnieuw op afspraak. De diensten blijven echter nog steeds beschikbaar. Neem contact op via 051 70 84 10 of info@ruiselede.be voor meer informatie of contacteer de gewenste dienst rechtstreeks (www.ruiselede.be/contact). Daarnaast kan u in ons digitaal loket terecht voor diverse aanvraagformulieren: www.ruiselede.be/eloket. Komt u, mits afspraak, bij onze diensten langs, draag dan een mondmasker, ontsmet uw handen en hou afstand.
  meer info
 • Uitgelicht

  Vaccinatie

  Lees alle info over de vaccinatiecampagne en het nieuwe Vaccinatiecentrum Tielt Noord hier na.
  meer info
 • Uitgelicht

  Covid Safe Ticket

  Het kunnen voorleggen van een Covid Safe Ticket (ook wel coronapas genoemd) wordt op meer en meer locaties een vereiste om te kunnen deelnemen aan een activiteit of evenement. Vanaf 1 november is een coronapas ook verplicht in alle horecazaken. Is het je allemaal niet meer zo duidelijk? Klik op 'meer info' voor een antwoord op heel wat vragen. BELANGRIJK: De gemeentelijke diensten helpen je graag verder met het ter beschikking stellen van een coronapas maar de diensten kunnen geen Covid Safe Ticket bezorgen indien je jouw pincode niet kent of bij hebt. Wie geen pincode heeft en het ticket niet dringend nodig heeft, kan dit zelf aanvragen via 078 78 78 50. Het word je vervolgens per post bezorgd. Hou je identiteitskaart met rijksregisternummer hiervoor bij de hand.
  meer info

Openingsuren

Onthaal Gemeentehuis

Adres
Markt 1 , 8755 Ruiselede
info@ruiselede.be

Openingsuren

Vandaag
Nu gesloten
op afspraak 08:30 tot 12:00 13:00 tot 16:00
Alle openingsuren Onthaal Gemeentehuis

Onthaal Sociaal Huis/OCMW

Adres
Kasteelstraat 1A , 8755 Ruiselede
Tel.
051 68 94 84
ocmw@ruiselede.be

Openingsuren

Vandaag
Nu gesloten
op afspraak 08:30 tot 12:00 13:00 tot 16:00
Alle openingsuren Onthaal Sociaal Huis/OCMW