Startpagina

 • In de kijker

  Corona

  De Nationale Veiligheidsraad nam op 13 mei nieuwe beslissingen inzake de exitstrategie. Onze diensten passen de overzichten op de gemeentelijke website de komende dagen aan op basis van de info die we van de hogere overheid zullen ontvangen. De exitstrategie verloopt in verschillende fasen. Per fase evalueert de Veiligheidsraad in welke mate een versoepeling van de lockdown mogelijk is en dit voor specifieke sectoren.
  meer info
 • In de kijker

  Bezoek op afspraak

  De deuren van het gemeentehuis en Sociaal Huis blijven nog even gesloten. We ontvangen u graag, maar enkel op afspraak. Neem dus voor uw bezoek contact met ons op via mail, telefoon of het digitaal loket. Lees meer via 'Meer info'.
  meer info
 • In de kijker

  Instituut Sancta Maria

  Inschrijvingsmomenten op 6 en 30 juni.
  meer info
 • In de kijker

  Contactonderzoek

  Om te vermijden dat COVID-19 zich snel verspreidt onder de mensen, doet de Vlaamse overheid aan contactonderzoek. Heb je klachten zoals hoesten, pijn aan de borst, verlies van reuk of smaak, koorts? Blijf dan meteen thuis en bel je huisarts. Wanneer je na klachten positief test, start het contactonderzoek. Je wordt dan opgebeld of krijgt een huisbezoek (als telefonisch contact niet kan) om met je te overlopen met wie je contact hebt gehad. Die personen worden vervolgens, ook via telefoon of huisbezoek, geïnformeerd dat ze in contact zijn geweest zijn met iemand die COVID-19 heeft. Zij krijgen daarbij het juiste advies. Zo kunnen ze zelf vermijden dat zij andere mensen uit hun omgeving ook ziek maken. Er wordt steeds gewerkt met vaste nummers: Je krijgt telefoon van het nummer 02 214 19 19 of een sms van het nummer 8811. De contactpersonen krijgen niet te horen wie de besmette persoon is. Klik op meer info om het filmpje te bekijken.
  meer info
 • In de kijker

  Inschrijving speelpleinwerking

  De inschrijvingen voor de speelpleinwerking gingen van start op maandag 1 juni en gebeuren dit jaar voor het eerst digitaal én met bijzondere corona-maatregelen. Lees alle aanpassingen, tips en info na op onze website via 'Meer info'.
  meer info

Openingsuren

Onthaal Gemeentehuis

Adres
Markt 1 , 8755 Ruiselede
Tel.
051 68 80 63
info@ruiselede.be

Openingsuren

Vandaag
Nu gesloten
op afspraak 08:30 tot 12:00 13:00 tot 16:00
Alle openingsuren Onthaal Gemeentehuis

Onthaal OCMW

Adres
Kasteelstraat 1A , 8755 Ruiselede
Tel.
051 68 94 84
ocmw@ruiselede.be

Openingsuren

Vandaag
Nu gesloten
op afspraak 08:30 tot 12:00 13:00 tot 16:00
Alle openingsuren Onthaal OCMW