Gemeente Ruiselede betrekt lokale ondernemers bij herontwikkeling slachthuissite

De gemeente Ruiselede onderzoekt momenteel de mogelijkheden voor de herontwikkeling van het terrein van de voormalige slachthuissite in de Bruggestraat. Dit terrein beslaat 5.500 m² en biedt verschillende nieuwe bestemmingsmogelijkheden, waaronder enkele woonkavels aan de straatzijde, een buurtparking en kantoor-, handels- of praktijkruimtes in het centrum van Ruiselede.

Bovenaanzicht Bruggestraat 84

Vooraanzicht slachthuissite

De gemeente Ruiselede nodigt lokale ondernemers die geïnteresseerd zijn in een kantoor-, handels- of praktijkruimte in het centrum van Ruiselede uit om hun ruimtebehoefte kenbaar te maken. Om inzicht te krijgen in de behoeften en wensen van deze ondernemers is er een online enquête verzonden naar alle zelfstandige ondernemers in Ruiselede, waarvan het mailadres bekend is. Deelname aan deze enquête is volledig vrijblijvend en er zijn geen verplichtingen aan verbonden.

Als je een zelfstandige ondernemer bent met interesse in een kantoor- of praktijkruimte in het centrum van Ruiselede en je hebt de enquête niet ontvangen, dan kan je deze nog steeds invullen via https://forms.office.com/e/08Jj75N3ag. De enquête zal beschikbaar blijven tot 30 september.

De gemeente waardeert de betrokkenheid van lokale ondernemers en kijkt uit naar hun waardevolle input voor de toekomstige ontwikkeling van Ruiselede.

Dit project is mogelijk dankzij de financiële steun van VLAIO i.k.v. verweven werklocaties.

Gepubliceerd opmaandag 28 aug 2023 om 08:00