De Duofiets

Samen genieten van het fietsen! Voortaan kunnen Ruiseledenaren een fietstochtje maken in de gezonde buitenlucht met een Fun2Go duofiets. Hiermee wil het OCMW tegemoetkomen aan personen die niet meer of moeilijk zelfstandig kunnen fietsen. Het gebruik van de fiets is bovendien heel gezond, therapeutisch en milieuvriendelijk!

U kan elke dag gebruik maken van de duofiets, ook in het weekend!

De duofiets is uitgerust met een elektromotor. Zo heeft u een trapondersteuning die het fietsen helemaal “fun to go” maakt.

Op het voorziene moment kan de fiets afgehaald worden aan de bibliotheek. U geeft een waarborg van €50, die u terugkrijgt bij teruggave van de fiets. De dienstverlening is gratis.

Graag reserveren via het Sociaal Huis, Tel. 051 68 94 84  of ocmw@ruiselede.be

FUN2GO DUOFIETS


De Fun2Go duofiets is een driewieltandem waarbij de gebruikers naast elkaar zitten. Eén persoon stuurt, beiden kunnen trappen. De minder mobiele persoon kan meetrappen, maar hoeft dit niet te doen. De duofiets is ook uitgerust met een elektromotor voor als het wat te lastig wordt. Fietsen is niet enkel goed voor de mentale en fysieke gezondheid, maar het is ook de ideale manier om te genieten van de gezonde buitenlucht. Bovendien zorgt het mobiel blijven ervoor dat je als ouder persoon maatschappelijk betrokken blijft.