Data Speelpleinwerking 2023

Data speelpleinwerking

Speelpleinwerking Maboe zal geopend zijn van maandag 3 juli tot en met vrijdag 18 augustus 2023. Maboe is gesloten van vrijdag 21 juli t.e.m. vrijdag 28 juli 2023 en op maandag 15 augustus 2023.

De zomerbrochure met alle uitleg over openingsuren, activiteiten,... vind je binnenkort hier terug.

Startdatum inschrijvingen 2023

Op woensdag 12 april 2023, om 12u, worden de inschrijvingen via de digitale toepassing opengesteld.

Wijzigingen in de maatregelen en andere onvoorziene omstandigheden kunnen er nog steeds voor zorgen dat wij bijkomende aanpassingen moeten doorvoeren. Uiteraard doen wij ons uiterste best om jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Bij deze dan ook een warme oproep:

  • Schrijf jullie in op de gemeentelijke nieuwsbrief “Kinderen en tieners” via ruiselede.be/nieuwsbrieven;
  • Volg Gemeente Ruiselede op Facebook;
  • Check regelmatig uw mailbox;
  • Hou de gemeentelijke website in het oog.

Wat kan je in afwachting doen?

Als iemand uit het gezin in het verleden al deelnam aan het gemeentelijk aanbod (speelpleinwerking, vakantiewerking Woppa, sportlessenreeksen,...) beschik je over een familieprofiel in het reservatiesysteem. Hier kan je je gezinsleden aan toevoegen. Maak in geen geval een nieuw profiel aan! Je kan steeds een nieuw wachtwoord aanvragen via de digitale toepassing of contact opnemen met de gemeentelijke diensten bij problemen.

Controleer je bestaand familieprofiel

Als je eerder al een inschrijving via de digitale toepassing deed, heb je een familieprofiel. Om ervoor te zorgen dat dit profiel up to date is én dat de inschrijving vlot verloopt, controleer je dit best voor een nieuwe inschrijving. Let hierbij vooral op...

  • Zijn alle leden van het gezin toegevoegd aan het gezinsprofiel?
  • Werd de medische fiche voor elk kind goedgekeurd?
  • Werd er een huisarts toegevoegd?
  • Zijn de gegevens m.b.t. het nemen en publiceren van foto's correct?
    • Genomen foto's worden met zorg geselecteerd en enkel gebruikt in gemeentelijke communicatie (brochure, infoblad, website,...).

Zonder deze gegevens zal de inschrijving niet uitgevoerd kunnen worden.

Maak indien nodig een nieuw familieprofiel aan

Opgelet: maak alleen een nieuw familieprofiel aan bij eerste deelname van het gezin aan het gemeentelijk aanbod! Neem bij twijfel over het al dan niet bestaan van een familieprofiel steeds contact op met de gemeentelijke diensten.

Om in te schrijven werken we met een digitale toepassing. Registreer je ruime tijd vooraf en maak daarbij een familieprofiel aan. Vul vervolgens je gezinsprofiel aan. Voeg hier alle gezinsleden aan toe. Zorg er ook voor dat voor alle kinderen de medische fiches goedgekeurd werden en dat er een huisarts toegevoegd werd. Op die manier zal de inschrijving veel vlotter verlopen. Zonder deze gegevens zal de inschrijving niet uitgevoerd kunnen worden.

Meer informatie en handleidingen: www.ruiselede.be/reservaties

Gepubliceerd opdonderdag 19 jan 2023 om 16:00