Data Speelpleinwerking 2021

Data speelpleinwerking

De speelpleinwerking is geopend van donderdag 1 juli tot en met vrijdag 20 augustus. Maboe is gesloten van 21 t.e.m. 30 juli.

De brochure met alle uitleg over openingsuren, activiteiten,... vind je in bijlage terug.

Startdatum inschrijvingen 2021

Op maandag 3 mei 2021, om 12u, worden de inschrijvingen voor gewone speelpleindagen opengesteld.

Opgelet, omdat er nog te veel onduidelijkheid was over het inrichten van uitstappen en het bijhorend (bus)vervoer worden de inschrijvingen voor die uitstappen en voor SWAP-activiteiten pas op woensdag 2 juni, om 12u, geopend.

Wijzigingen in de maatregelen en andere onvoorziene omstandigheden kunnen er nog steeds voor zorgen dat wij bijkomende aanpassingen moeten doorvoeren. Uiteraard doen wij ons uiterste best om jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Bij deze dan ook een warme oproep:

  • Schrijf jullie in op de gemeentelijke nieuwsbrief “Kinderen en tieners” via ruiselede.be/nieuwsbrieven;
  • Volg Gemeente Ruiselede op Facebook;
  • Check regelmatig uw mailbox;
  • Hou de gemeentelijke website in het oog.

Wat kan je in afwachting doen?
Om in te schrijven werken we met een digitale toepassing. Registreer je ruime tijd vooraf en maak daarbij een familieprofiel aan. Vul vervolgens je gezinsprofiel aan. Voeg hier alle gezinsleden aan toe. Zorg er ook voor dat voor alle kinderen de medische fiches goedgekeurd werden en dat er een huisarts toegevoegd werd. Op die manier zal de inschrijving veel vlotter verlopen. Zonder deze gegevens zal de inschrijving niet uitgevoerd kunnen worden.

Meer informatie en handleidingen: www.ruiselede.be/reservaties

Gepubliceerd opdinsdag 2 mrt 2021 om 15:00