75 jaar Kruiskerke: programma en aangepaste verkeersmaatregelen

Het Feestcomité Kruiskerke en de werkgroep 'Kruiskerke 75' sloegen ook in 2022 de handen in elkaar om hun parochie onder te dompelen in een gezellige sfeer tijdens enkele bruisende evenementen.

Programma

Ontdekkingswandeling

Zo staat er tijdens de zomermaanden (juni tot en met september) een ontdekkingswandeling op het programma. Tijdens deze wandeling ontdek je Kruiskerke aan de hand van oude en nieuwe weetjes. Je wandelt wanneer het voor jou past, je bent niet gebonden aan startdagen of -uren, het kan de hele zomer lang!

Super Star-wedstrijd

Voor de sportievelingen wordt er op zondag 28 augustus 2022 een 'Super Star-wedstrijd' georganiseerd. Meer info en een gedetailleerd programma kan je binnenkort vinden op de Facebookpagina 'Kruiskerke Jubileumjaar'.

Tentoonstelling

Tijdens de maand september zal er in de kerk een tentoonstelling lopen. Hiervoor is men momenteel nog op zoek naar mensen die voor 1948 geboren en getogen zijn in Kruiskerke én er nog steeds wonen. Behoor jij tot deze groep mensen? Laat het weten via Kruiskerke75@hotmail.com

Aangepaste verkeersmaatregelen tijdens de sportieve dag op 28 augustus

Naar aanleiding van de 'Sportieve Dag' in Kruiskerke zijn er een aantal aangepaste verkeersmaatregelen van toepassing:

Op zondag 28 augustus vanaf 12u tot 18u is alle verkeer van voertuigen verboden langs het weggedeelte van de Kruiskerkestraat (vanaf nummer 2C tot huisnummer 20). Ook het weggetje naar de begraafplaats zal verkeersvrij gemaakt worden. 

Het stilstaan en parkeren van voertuigen is er verboden van 11u30 tot 18u.

Lees alles na in het tijdelijk politiereglement.

Gepubliceerd opdonderdag 16 jun 2022 om 09:59