1-2-3 Colruyt

Wat?

Colruyt brengt 2-wekelijks een receptenboekje uit dat in eerste instantie gericht is naar gezinnen en waarmee een gezonde en evenwichtige maaltijd kan worden klaargemaakt voor maximum 3 euro per persoon. In het boekje staat het recept duidelijk neergeschreven, wat de kostprijs is, en er is ook een boodschappenlijstje toegevoegd met foto’s van welke producten moeten worden aangekocht. Als deze producten worden aangekocht, zal de maximumprijs gegarandeerd worden toegekend door Colruyt.

Colruyt heeft een aantal keer per jaar een gratis product weg. Dit wordt telkens in het receptenboekje vermeldt.

Voor wie?

In eerste instantie is dit voor gezinnen, maar ook voor personen die in een financieel moeilijke situatie zitten. Deze personen moeten doorverwezen worden door het OCMW. Door een koppeling van een bepaalde code aan je X-tra kaart zullen de goedkopere tarieven toegekend worden. Er is geen speciale vermelding op het kasticket, waardoor alles dus volledig anoniem zal verlopen. 

Doel?

Deelnemers die het (financieel) moeilijker hebben inspireren via budgetvriendelijke recepten om zelf een evenwichtige en betaalbare maaltijd klaar te maken.