Aan tafel in 1-2-3 euro

Wat?

Colruyt brengt 2-wekelijks een receptenboekje uit waar er telkens 6 recepten zijn opgenomen. Het gaat om simpele recepten met een minimum aan benodigdheden. Het receptenboekje is in eerste instantie gericht naar gezinnen waarbij een gezonde en evenwichtige maaltijd kan worden klaargemaakt voor maximum 1, 2 of 3 euro per portie.

Het recept wordt duidelijk neergeschreven zodat u stap voor stap uw maaltijd kunt voorbereiden. In het boekje vindt u de kostprijs en wordt er een boodschappenlijstje toegevoegd met foto's van welke producten moeten worden aangekocht. Het is mogelijk dat u enkele benodigdheden reeds op voorraad hebt. Voor de aankoop van de ingrediƫnten in de recepten wordt de maximumprijs van 1, 2 of 3 euro per portie aan de kassa gegarandeerd door Colruyt.

Colruyt geeft een aantal keer per jaar een gratis product weg. Dit wordt telkens in het receptenboekje vermeldt. Enkele keren per jaar doet de Colruyt ook speciale edities met extra inspiratie voor speciale gelegenheden. 

Voor wie?

In eerste instantie is dit voor gezinnen, maar ook voor andere personen die in een financieel moeilijke situatie zitten. Deze personen moeten doorverwezen worden door het OCMW. Alles verloopt via de Xtra kaart zodat u op anonieme wijze kan genieten van alle voordelen van het project. 

Doel?

Deelnemers die het (financieel) moeilijker hebben inspireren via budgetvriendelijke recepten om zelf een evenwichtige en betaalbare maaltijd klaar te maken. 

Meer informatie vindt u op de website van Colruyt